Om Oss

Hver trapp er unik og behandles individuelt

Hos oss er hver eneste trapp og kunde like viktig, og alle blir individuelt behandlet. I samarbeid med deg leverer vi komplette trapper ferdig montert, fullstendig skreddersydd etter dine ønsker og behov. Enten du velger en enkel eller mer påkostet modell kan du være helt trygg på at kvaliteten er på topp.

Vårt krav til kvalitet gjelder i alle ledd

Vi er norsk forhandler for de ledende fabrikkene i Nord-Europa. Vi har håndplukket disse fabrikkene på bakgrunn av deres høye kompetanse og at produktene deres holder svært høy kvalitet og finish. Når du bestiller trapp hos oss får vi produsert trappen på den fabrikken som vi vet er aller best på akkurat din type trapp.

For alle oss i Mestertrapp er kriteriene for kvalitet de samme

Vi har mer enn 15 års erfaring med salg av trapper og våre montører har montert hundrevis av trapper over hele landet. Vi anser trapper for å være boligens viktigste møbel. Trapp er vårt fokus hver eneste dag, hele året. Vår erfaring med trapper og erfaring med å ha ført opp i flere hundre boliger gir oss mulighet til å hjelpe deg med å finne og levere den trappeløsningen som du vil ha og som du vil bli fornøyd med. Enten vi leverer nostalgi eller hightech designtrapp, billig eller kostbart, så er det kunnskapen om materialene, trappens funksjon og kvaliteten som er viktigst.

Vi har utstilling i Skien og salgskontor i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Skien. Vi leverer og monterer trapper over hele landet.